Семінари на базі Марковецького НВК

Організація навчально-виховного процесу в загальноосвітньому навчальному закладі  – особливе і складне завдання, розв’язання якого вимагає з одного боку залучення нетрадиційних видів діяльності, з іншого боку – пошуку і задіяння нових форм впливу на школярів, використання нових методик . Педагогічний колектив Марковецького НВК працює над цим, і однією із новітніх форм роботи школи є проведення семінару для навчання слухачів курсів Івано-Франківського ІППО .

На базі НВК 05.03.2019 проходив семінар слухачів курсів (керівник Циганюк – методист Тисменицького відділу освіти)

Методика аналізу художнього твору

Проводились показові уроки української мови у 6 класі (тема: “Узагальнення і систематизація вивченого про прикметник.  Слідами Чудотворної Погінської Божої Матері”, вч. укрраїнської мови та літератури Коваль І.П. ) та у 9 класі (тема “Г.Ібсен – ляльковий дім як соціально-драматична драма”, вч. зарубіжної літератури Гайдейчук Н.П.)

На уроках вчителі навчали школярів робити аналіх художнього твору, систематизовували знання здобвувачів освіти про прикметник, виховували повагу, шану до сім’ї, до родини, любов до Пресвятої Богородиці, бути набожними, любити ближніх, розвивати кругозір школярів.

Слухачі були вдячні вчителям  за уроки на яких були використані нові форми роботи.

Після проведення і обговорення уроків , відвідали в с. Погоня Василіанський маонастир Успіння Пресвятої Богородиці, де поклонились іконі Пресвятої Богородиці. Слухачі подякували Богу і Богородиці за щасливу мандрівку.